Hoofdgerechten
Vanaf 4 personen
- € 7,90 Stoofpotje van kalkoen
- € 8,50 Beenhesp in portosaus
- € 8,50 Kalkoenoester met fijne kruiden
- € 10,50 Varkenswangetjes in bruine Ciney-saus
- € 8,50 Coq au vin
- € 7,90 Varkensgebraad met saus naar keuze *
- € 7,90 Ardeens gebraad in jagerssaus
- € 8,90 Rundstong in tomatensaus
- € 12,90 Lamsheupje met sausje van bruine Leffe
- € 9,55 Varkenshaasje met saus naar keuze *
- € 8,50 Kalkoenfilet met saus naar keuze *
* SAUZEN
Groene peper / Roze peper
Champignons / Kalfsjus / Jagersaus
Béarnaise /Bruine jussaus.
Bijgerechten
- € 9,90/kilo Aardappelen in vinaigrette
- € 2,70/kg Verse frietjes
- € 8,50/kilo Gebakken krieltjes
- € 9,90/kilo Dauphinoise aardappelen
- € 0,35/stuk Kroketten
- € 8,75/kilo Puree
- € 5,95/pers Warme groentenkrans volgens seizoen en aangepast aan elk gerecht