• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud

Culinaire slagerij 't gourmetje

Traiteur gerechten by The Butcher - Nieuwkerke

  • Home
  • Familietradities
  • Contact

< terug naar overzicht

Aberdeen Angus

oktober 15, 2015 by

Herkomst en Kenmerken

Aberdeen Angus is een runderras dat reeds in de 19e eeuw werd gekweekt in het Oosten van Schotland. Ze zijn hoornloos en hebben korte benen. De meeste zijn zwart (Black Angus) maar er zijn ook rode varianten (Red Angus). Gedijen het best in natuurgebieden met een grote variëteit aan krijden en grassoorten

Het vlees

Een uitzonderlijke marmering in het vlees resulteert in veel smaak en een uitzonderlijke malsheid. Een favoriet in vele restaurants. Topper

Rijping

Minimum 4 weken

Beschikbare Delen

Entre-côte, côte à  l'os en dunne lende, filet pure, kraaibiefstuk

Aberdeen Angus

MIN 3 DAGEN OP VOORHAND BESTELLEN / T +32(0)57 44 40 24 / INFO@TGOURMETJE.BE